Inspiration

Godmorgon och idag går vi efter detta.

sånthär som kallas skriva av sig.

Helt ärligt talat så vet jag inte hur folk orkar ibland. För två veckor sedan hade jag energi, ork och viljan till att förändra och bli bättre. Denna vecka har jag inte velat annat än att dra täcket över huvudet på morgonen och klockan har ringt. Ingen ork till varken skola, vänner, familj eller annat. Men när klockan ringer är det bara att kasta benen över sängkanten och på med en mask och ta sig igenom dagen. Jag vet inte vad det är med mig överhuvudtaget för det är ingenting som har hänt. Tankarna, ideer och drömmar och viljan bara flyger iväg åt olika håll och skapar kaos i min lilla kropp. 
 
Jag har bestämt mig att denna vecka är det okej att det är såhär, men på måndag ska jag ta tag i hårdhandskarna. Jag har ... nästan slutat röka faktiskt. Om inte annat är jag en väldigt bra bit påväg! Jag ska börja ett nyare liv (mer nytt än vad det redan är.) Mitt liv ska bli bättre och mina drömmar ska uppfyllas, allt går bara man vill ellerhur? Jag tror på det.
 
Så nu till det jag inte förstår mig på. Hur orkar folk alltid vara glada? Nu tänker ni "nej man är inte alltid glad blabla". Jo men det finns dom som aldrig visar sig svaga och jag förstår inte det. Det är okej att visa sig svag. Jag skulle vilja vara glad varje dag men ibland orkar jag helt enkelt inte och det är okej. But.. Every day is a fight to better times. LOVE
 
 

Sömnlösa nätter.

Så mycket tankar, så många förhoppningar, så många drömma, så många lögner, så många besvikelser, så mycket glädje, så mycket hopp, så många måsten, så mycket positiv energi, så mycket längtan, så mycket kärlek, så mycket saknad, så mycket smärta.

Myssdag med bästa

Real friendship

Så jävla snygg

Weekend

And a fucking cool tattoo

Friday morning

QOUTES

in the cozy autumn weather

Today

Inspiration

Your heart? I want that.

När meningarna är korta, orden är få, man förstår varandra utan att ens behöva skriva något egentligen och bilderna säger mer än tusen ord. Min längtan och saknad efter dig har aldrig varit större.

Världens bästa, finaste och underbaraste. #lycklig

Hejdå hällefors för ett bra tag framöver och hej min kära lägenhet i örebro.

Life

Imorgon det nya.
Ingen rökning.
Bättre kost.
Köpa träningskort.
Ta tag i skolan.
Och allt sånt vettigt! Kan ju hoppas på att de håller i sig ;) love

I ain't gonna lose you

Jag skrev ett super långt inlägg när jag satt på bussen till Hällefors idag men tydligen ville inte min blogg.se app att de skulle laddas upp. Men då börjar vi om. I veckan har jag varit i skolan som vanligt, i onsdags var min klass och dem två andra stylistklasserna i Stockholm för att gå på Nordiska museet och makeup store's visning. Det var en riktigt rolig och händelserik dag trots att jag, Martina och Jennifer missade visningen då Martina blev sjuk men det finns fler visningar att gå på! Jag hann iallafall att träffa världens finaste person och jag kan säga att jag har nog aldrig varit gladare. Lyckan är hög!

I torsdags var vi lediga så åkte hem till mamma och hälsade på samt tatuerade mig (slänger upp bild senare). Igår skulle jag ut men det blev en hemma kväll, riktigt skönt faktiskt. Nu är jag åter igen i Hällefors för att träffa bästa faster Fina som jag inte träffat på alldeles för många månader, sen har jag spenderat tid med saknade Rebecka och sen spenderar jag natten hos mamma. Imorgon åker jag tillbaka till Örebro men har med mig min lilla tös Veronica som ska sova hos mig en natt. Ha en bra lördag. love

Spindlar kan gärna gå flytta till ett annat land innan jag dör av hjärtinfarkter.

en dröm, en önskan.

11 månader, underbaraste, finaste, världens bästa, lyckast i världen om det bara gick. love

Din jävla bitch, du kan dra.

Jag gillar inte dig, kan inte du lägga av, jag vill spy i ditt face och pissa på din grav, jag vill inte se nå mer av dig, du är ful och luktar konstigt håll dig borta från mig.

You look so fine and I really wanna make you mine

Veckan gick ut på att äta penicillin, sova, vara sjuk och bara tycka synd om sig själv - därav inga inlägg. Jag hann även med en riktigt mysigt och sjuk tjejkväll i Hallsberg hos Jennifer med Martina. Skrattade tills magen värkte.

Det blev fredag och jag åkte hem till min älskade och extremt saknade mor. Det är marknad här i Hällefors så det är ju originellt att gå på den så jag har spenderat timmar bland massa folk, fyndat en jacka och blivit barn på nytt i karusellerna med Elin och Belinda, träffat en saknad vän, haft filmkväll och bara haft det väldigt soft. Tog en tidigt frukostfika med käraste Sara imorse, myspys. Idag har de varit massa folk här, vi har druckit gott och ätit tacos. Nu ska jag och Elin bädda ner oss med två täcken (vart kom hösten ifrån bara sådär???) och kolla på film. LOVE

I still remember all the sweet things you said to me. They still keep me up att night.

back on track - here we gonna fight.

Hej mina kära och trogna läsare som tittar in här varje dag. I detta höstdystra väder vi har i sverige så har jag lyckats hittat inspiration och viljan till att blogga vardaligt igen. Jag kommer översätta dom flesta inläggen med google translate (till engelska alltså) med tanke på att det finns läsare utanför sverige också men jag kan inte lova ett korrekt stavat eller bra meningar. Ni vet hur google är. 
 
Jag kommer alltså blogga om min vardag som för mesta dels består av skolan, vara min egen hemmafru, mina vänner, mina hobbys och mina galna helger/ideér med andra ord som vanligt. Så önska mig lycka till nu så hörs vi senare. love 

Hello my dear and loyal readers who come here every day. In this autum weather we have in Sweden, I have been able to find inspiration and the will to blog Varda written again. I will translate most of posts with google translate (into English that is) given that there are readers outside Sweden as well but I can not promise a correct spelling or good sentences. You know what Google is.

I will then blog about my daily life as for most part consist of school, be my own housewife, my friends, my hobbies and my crazy weekends / ideas in other words, as usual. So wish me luck Now I will speak later. love


RSS 2.0